خرید پستی

خرید اینترنتی، خرید ارزان ،خرید نقدی،خرید آنلاین،خرید پستی

خرید پستی

خرید اینترنتی، خرید ارزان ،خرید نقدی،خرید آنلاین،خرید پستی

پاورپوینت-ppt- اصول ،فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی در 45 اسلاید-powerpoint


کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conservar   به سمت معنی صیانت کردن گرفته شده است . تعریف کنسرو کردن : عبارتست از ایجاد شرایط که بتوان تحت آن شرایط محصول مناسبت نظر را برای مدتهای طولانی صیانت نمود . . اصل کنسروکردن ماده‌ها غذایی: .    براساس از بین بردن استوار ترین میکروب بیم ـ اریزا نسبت به سمت حرارت می باشد که باکتری کلستریدیوم بوتولینوم میباشد   و یک باکتری غیربیماریزا دیگر که مقاومت ز یادی در مقابل حرارت دارد . سال 1790 درفرانسه توسط نیکلای اپرت   تماشا اپرت ار مواد غذ ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.